Прозоречни системи Profilink

Profilink е водещ производител на ПВЦ профили за прозорци, врати, щори, облицовки и специализирани изделия. Основана през 1992 г. в България, фирмата залага основно на качеството за бъдещото си развитие. Тя е член на RAL Германия /Асоциация за качество на ПВЦ профили за прозорци/ и е сертифицирана от най-претижния научно-изследователски институт за прозорци и врати в света – IFT Rosenheim Германия. Висококачествените продукти на Profilink, се произвеждат по най-съвременните технологии и отговарят на европейските стандарти за качество.

Предимства на прозоречни системи Profilink:

  • висококачествено уплътнение устойчиво на силен вятър и проливен дъжд;
  • висок коефициент на топлопреминаване дори в комбинация с еднокамерни стъклопакети;
  • висока степен на защита от взлом достигаща до ниво WK1, WK2 и WK3;
  • висока степен на шумоизолация;
  • дълъг живот на експлоатация.

Profilink Premium

Profilink Premium е висококачествена система за производство на ПВЦ прозорци с 5-камерна каса, 6-камерно крило и дълбочина на профила 70 мм. Има много висок коефициент на топлопреминаване (1.3W/m²K) и перфектно се комбинира със стъклопакети с дебелина до 36 мм. Profilink Premium е с красив дизайн и позволява монтаж на прозорци без довършителни работи и дори реновиране на стара дограма.

Видове Profilink Premium:

  • Premium+ – система с допълнителни изолационни камери, които осигуряват изключителен коефициент на топлопроводимост и шумоизолация;
  • Premium – система с „изместени равнини“ и комбинация от заоблени и прави линии, които допринасят за естетически издържан прозорец с висока степен на топло- и шумоизолация;
  • Zet – система с каса Zet, която позволява монтаж на красиви прозорци без нужда от довършителни работи, а коефициентът на шумо- и топлоизолация остава непроменен;
  • Renovation – система с каса Renovation, която дава възможност за монтаж на прозорци върху съществуваща дограма без да се налага демонтаж като в същото време се достига висока степен на толоизолация.

Прозоречни системи Profilink

Profilink Lux

Profilink Lux е висококачествена 4-камерна система за изработка на ПВЦ прозорци с дълбочина на профила 60 мм. Отличава се с крило от полуизместени равнини и допълнителни изолационни камери, които осигуряват висок коефициент на топлопроводимост (1.3W/m²K). Перфектно се комбинира със стъклопакети с дебелина до 36 мм, което позволява поставянето на стъкла с добри топло- и шумоизолиращи свойства.

Profilink Classic

Profilink Classic е 4-камерна система за изработка на висококачествени ПВЦ прозорци, с дълбочина на профила 60 мм. Отличава се с оптимално съотношение между цена и качество като осигурява икономичен вариант за енергоспестяване с коефициент 1.4W/m²K. Комбинира се със стъклопакети с дебелина до 30 мм и позволява поставяне на стъкла с високо ниво на шумо- и топлоизолация.

Profilink Ultra

Profilink Ultra е 3-камерна система за производство на висококачествени ПВЦ прозорци с дълбочина на профила 60 мм. Тя е икономично решение с добри характеристики за енергоспестяване (коефициент 1.5W/m²K) и оптимално се комбинира със стъклопакети с дебелина до 30 мм.

Profilink Sliding System

Profilink Sliding System е висококачествена плъзгаща система за ПВЦ прозорци с монтажна ширина 73 мм и обща ширина 110 мм. Проектирана е за окомплектовка със стандартните стъклодържатели на Профилинк, което позволява изработка на модули с единичен, двоен и троен стъклопакет. Оптимално се адаптира и към 70 мм система Premium, което дава възможност за различни комбинации /стандартно, плъзгащо отваряне/. Profilink Sliding System е с модерен дизайн и има отлично съотношение между качество и цена. Тя предлага оптимални възможности за полезната площ на всяко помещение.

Прозоречни системи Profilink

ПВЦ дограмата е енергийно ефективна и с ниска себестойност дългосрочна инвестиция. Коя система да изберете за дома – решението е изцяло Ваше!