Перголи Unifoliate

Перголи Unifoliate са практични и естетически издържани покривни системи за големи открити площи. Произведени са от висококачествени екструдирани алуминиеви профили с термоактивно прахово покритие и крепежни елементи от неръждаема стомана. В конструкцията им е интегрирана и система за воден дренаж, която осигурява 100% оттичане на водата и при най-проливните дъждове.

Unifoliate са свободно стоящи, прибиращи се перголи с извити рафтър профили. Като всяка система от този тип, те позволяват съединяването на до три отделни модула без допълнителни колони, а максималното им покритие е до 120 м² за една конструкция. Покривната им част е изработена от висококачествен трислоен плат от нетъкан текстил Serge Ferrari. Огнеупорен и 100% водо- и UV устойчив, платът не се деформира, нищи или свива под влияние на климатичните условия.

Перголите са моторизирани с дистанционно управление и имат вградена LED осветителна система (успоредно разположена или със спот лампи). За повече комфорт и приятна атмосфера, към осветлението може да се добави и димер, който се монтира безпроблемно към нова или вече съществуваща конструкция. Unifoliate могат да бъдат и остъклени и допълнително оборудвани с отоплителна и аудио система, както и със сензорни датчици за слънце, дъжд и вятър.

Видове перголи Unifoliate:

  • Unifoliate Tectona – ширина до 12 м и дължина до 10 м, покриваща общо до 120 м²
  • Unifoliate Quercus Minima – ширина до 12 м и дължина до 7 м, покриваща общо до 84 м²

Перголи Unifoliate са високотехнологични покривни системи с иновативен дизайн, подходящи на всякакъв вид строителство и интериор. Те са съвременно и стилно дълготрайно решение за всеки хотел, дом, ресторант!

Перголи Unifoliate